etap 1 - 11.08.2018 (sobota) – start godz. 11.00 (Istebna Zaolzie)
bufet czynny od godz. 12:00 - makaron – Bar nad Olzą
etap 2 - 11.08.2018 (sobota) - godz. 15:00
Bufet 1 na trasie i bufet 2 na mecie (napoje regeneracyjne, owoce, słodycze)
etap 3 - 12.08.2018 (niedziela) – godz. 11.00 (Istebna Zaolzie)
bufet czynny godz. od 15:00 – obiad - Bar nad Olzą
17:00 - dekoracje za etap 1,2,3 (Istebna Zaolzie)
etap 4 - 13.08.2018 (poniedziałek) – godz. 9.00 (Istebna Zaolzie)
bufet mety: napoje regeneracyjne, owoce, słodycze
12:00 – dekoracje za 4 etap + klasyfikacja generalna
wydawanie koszulek FINISHER + wspólna fotografia
15:00 – grill na zakończenie (Istebna Zaolzie)